ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας ευχαριστούμε που εξετάζετε το ενδεχόμενο να εμπιστευτείτε

το συγγραφικό σας έργο στον εκδοτικό μας οίκο.

Για την εξέταση της εκδοτικής σας πρότασης, μπορείτε να μας στείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@infognomon.gr, στο οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνονται:

α) μια σύνοψη του έργου, με διακριτή την αναφορά στο είδος του (ιστορική μαρτυρία, μυθιστόρημα, επιστημονική μελέτη, ποίηση, παιδικό κ.ά.),

β) το έργο σας σε ηλεκτρονική μορφή* και

γ) ένα σύντομο βιογραφικό σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας.

*Εφόσον επιθυμείτε την αποστολή του έργου προς αξιολόγηση σε έντυπη (χειρόγραφα /αντίγραφα/ ή δακτυλογραφημένα κείμενα) μορφή, αυτό προσκομίζεται ή αποστέλλεται στη διεύθυνση: Εκδόσεις Ινφογνώμων, Φιλελλήνων 14, 10557 Αθήνα, εσωκλείοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία.

Οι προτάσεις εξετάζονται από την επιτροπή αξιολόγησης των Εκδόσεων Ινφογνώμων, κατά πόσο μας ενδιαφέρει η θεματολογία, εάν χρήζει ή όχι επιμέλειας, που επιβαρύνει την εκδοτική διαδικασία, γενικά εάν είναι έτοιμο για έκδοση από κάθε άποψη. Στη συνέχεια, και εντός τριών μηνών από την παραλαβή του έργου εκ μέρους μας, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για την απόφασή μας και η διαδικασία προχωράει αναλόγως.

Βάσει αυτής της διαδικασίας, οι Εκδόσεις Ινφογνώμων είναι ο εκδότης και αναλαμβάνει την παραγωγή, την προώθηση και τη διάθεση του βιβλίου στην αγορά, πάντα σε συνεργασία με τον/τη συγγραφέα.

Αυτοέκδοση

Σας δίνουμε τη δυνατότητα της αυτοέκδοσης, αναλαμβάνοντας όλη την παραγωγική διαδικασία οποιουδήποτε έργου σας, στον αριθμό των αντιτύπων που επιθυμείτε.

Διαδικασία παραγωγής και κοστολόγησης της υπηρεσίας αυτοέκδοσης:

Αποστέλλετε το έργο σας σε ηλεκτρονική μορφή, κείμενα σε αρχείο κειμένου και τυχόν εικόνες σε αρχείο εικόνας, υψηλής ανάλυσης.

Σε περίπτωση που έχετε δικό σας δημιουργικό για το εξώφυλλο, μας το στέλνετε επίσης.

Αναφέρετε τον αριθμό των αντιτύπων που επιθυμείτε, κατά προσέγγιση.

Με την παραλαβή των αρχείων θα γίνει μια πρώτη σελιδοποίηση (χωρίς κόστος), για να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός των σελίδων, στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Στη συνέχεια θα σας σταλεί προσφορά, η οποία θα περιλαμβάνει τις εξής εργασίες: τελική σελιδοποίηση, δημιουργική σχεδίαση του εξωφύλλου, καθώς και τυχόν διόρθωση και επιμέλεια κειμένου, με επιπλέον κόστος, εφόσον το επιθυμείτε.

Με την αποδοχή της προσφοράς μας και ύστερα από την τελική έγκριση από μέρους σας προ εκτύπωσης, παραλαμβάνετε έτοιμο βιβλίο, σε αριθμό αντιτύπων που ζητήσατε. Τα αντίτυπα που θα παραλάβετε, τα διαθέτετε όπως επιθυμείτε, ενώ φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε ανατύπωση ή και μικροαλλαγές.

Στην περίπτωση της αυτοέκδοσης, ο εκδοτικός οίκος δεν έχει δικαίωμα να προβαίνει σε καμία ανατύπωση ή εμπορική εκμετάλλευση του βιβλίου χωρίς την έγκριση του συγγραφέα.

Οι Εκδόσεις Ινφογνώμων σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων. Γι’ αυτό, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, σας προτείνουμε πριν διαθέσετε το έργο σας σε οποιονδήποτε εκδότη, να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματά σας για το έργο σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.